PS-Selskapsutleie leverer produkter til en rekke entreprenører i området.

Det kan være behov for telt, varme eller lys for å kunne fortsette arbeidet og holde tidsplanen. Vi har også mannskapsvogner og toaletter som de ansatte setter pris på. Sammen finner vi en løsning for dere.

Trykk på ordene under for å se utvalget av produkter.

Entreprenør
Entreprenør

Befaring

Ta kontakt og fortell hva dere trenger. Det er den enkleste måten å finne riktig produkt. Vi kan også komme på befaring til din arbeidsplass. Det er ikke alltid like enkelt å vite hva som kan løse problemet. Dere må kanskje arbeide tørt, men værmeldingen viser nedbør. Da kan et telt unngå stopp i prosjektet. Skal dere arbeide et sted uten tilgang til toaletter er det enklere å vite hva du trenger. Og ja, vi har det også.

Når et behov oppstår blir gjerne dette videreformidlet gjennom flere ledd. Når en fjerde person kontakter oss og har hørt fra han, som hørte fra henne som fikk beskjed fra han om å bestille noe, ja da er det ikke alltid enkelt å finne ut hva dere egentlig trenger. Ofte er løsningen enklere og rimeligere enn dere ser for dere. Vi har lang erfaring med å levere til entreprenører og finner som oftest ut av det gjennom en telefonsamtale, men vi kan også komme på befaring. Da får vi sett med egne øye hva som kan dekke deres behov.

PS-Selskapsutleie har i 20 år levert, montert og demontert telt. Det ble naturlig for oss å bevege oss over på lagerhaller også. PS-Selskapsutleie leier ut personell til service og montasje av større rubbhaller. Vi påtar oss også oppdrag som sveising av duk og oppstramming av stropper og annet vedlikeholdsarbeid. Uansett om hallen skal opp eller ned kan PS-Selskapsutleie hjelpe deg.

Se før og etter bilder fra bytting av duk på rubbhall her.

Entreprenør
Entreprenør
Entreprenør