Ubegrenset leieperiode

Trenger du å låne noe en måned, en sesong eller kanskje et helt år? Det er rimeligere å leie over en lengre periode. Hvor lenge er opp til deg og ditt behov. Det er også mulighet for forlengelse. Vi har for det meste telt på langtidsleie, men de fleste av våre produkter kan leies så lenge du har behov for det. Og når du ikke trenger det kan vi komme og pakke det ned og kjøre det bort.

Langtidsleie
Langtidsleie

Vedlikehold og reparasjon inkludert

Over tid kan det oppstå slitasje eller skader på produktene, særlig på telt. Da sender vi selvfølgelig en ny del. Våre dyktige montører kan komme ut for å vedlikeholde eller utfører reparasjon av produktene. Vi kan også utføre reparasjon av haller og telt selv om de ikke er levert av oss.

Langtidsleie for butikker og bedrifter

På arbeidsplasser eller ved renovering av bad kan det være nødvendig å leie toalett. Vi har flere ulike løsninger i ulike størrelser. Mange butikker leier telt dersom de skal ha blomster, varer eller åpne en utendørsavdeling på vår og sommer. Vi har telt i en rekke ulike størrelser. Dersom du er usikker på hvor stort du trenger, hjelper vi deg gjerne.

Du kan lese mer om utvalget for entreprenører her.