Om oss

20 år på to minutter

På starten av 2000-tallet var det å få tak i et telt til bursdag, bryllup og andre arrangement både vanskelig og dyrt. Svein Livar skulle feire sin 40 års dag, men fikk ikke tak i telt. Han tok saken i egne hender, kjøpte planker og presenning og bygget et telt selv. Her var det en mangel i markedet. Det ville Per-Erik og Svein Livar Haga gjøre noe med. I 2002 kjøpte de noen telt som de leide ut. I tillegg til full jobb brukte de kvelder, helger og ferier på montere og leie ut telt. Nå, 20 år senere er det en fulltidsjobb for både dem og et titalls ansatte.

I Norge var det få som drev med teltutleie da PS-Selskapsutleie valgte å starte opp med nettopp dette. Far og sønn la derfor sommerferien til Danmark der det var mye mer utbredt å låne telt til alle slags festligheter. I Danmark fant de inspirasjon fra utleiefirmaene og hvordan de gjorde det.

Om oss

Stavangers største teltleverandør

PS-Selskapsutleie har det meste og leverer til de fleste. Med over 20 år i bransjen har vi opparbeidet et godt samarbeid med eventbyråer, store og små bedrifter og private kunder. Kanskje har du vært innom en av de mange festivalene vi er hovedleverandør for som Gladmat, ONS, Blink, Ekstremveko og messer rundt om i distriktet.

Levering og montering

PS-Selskapsutleie vil gjøre det enklere for deg. Vi leverer alt du trenger for å holde et selskap. Her får du alt på ett sted: telt, bord, stoler og dekketøy. Vi kan levere og monterer for deg også. Nå er det enkelt å få tak i et telt dersom du skal arrangere noe, eller trenger et telt til arbeidsplassen.

Leie istedenfor eie

Delingsøkonomi er noe folk har fått øyne opp for. Ved å leie får du det du trenger, når du trenger det. Du slipper å oppbevare det i ettertid og slipper unna med en mindre regning sammenlignet med å kjøpe det.

Om oss
Om oss

Kundeservice

Helt fra starten har service og åpenhet vært vårt mantra. Vi får mange positive tilbakemeldinger for våre hyggelige ansatte. Det er ikke enkelt å holde oversikt over hva du trenger. Vi kommer gjerne med forslag og justeringer når du bestiller dersom du ønsker det. Uansett hva du trenger skal vi sørge for at du får dine behov oppfylt og at produktene er levert og montert til avtalt tid.

Våre salgsmedarbeidere vet nøyaktig hva en fest behøver for at både du og gjestene skal hygge seg. Med telt kan man enkelt bygge det perfekte lokalet. Slik at det verken føles for stort eller lite. Vi har flere typer gulv og tepper. For ikke å snakke om et stort utvalg bord og stoler. Dropp oppvasken! Lei dekketøy så henter vi den for deg.