Vi hjelper deg gjerne med planleggingen.

Våre kunder setter stor pris på våre anbefalinger, justeringer, tips og råd. Vi har levert produkter til feiring og festligheter i over 20 år og vet hva vi holder på med. Til bryllup, konfirmasjoner eller store arrangementer er det mye du må tenke på. Vi sørger for at du har det du trenger!

Planlegging – befaring – levering – montering

Befaring
Befaring

Befaring

PS-Selskapsutleie kan kommer på befaring for å sjekke om du har alt du trenger til den store dagen. Da kan vi ta mål, sjekke om underlaget er beint, sjekke tilgang på strøm, legge en plan for plassering og se om du har det du trenger. Vi kan også ta denne prosessen over telefon om du ønsker det. Vi snakker med mange stressede bruder og arrangementansvarlige. Senk skuldrene – dagen kommer til å gå slik du planla.

Sammen kartlegger vi hva du trenger og hva som må tas hensyn til. Vi hjelper deg med planlegging og kan også levere hjem til deg eller der du skal ha feiringen. Dersom du skal leie noe som krever montering er vi gjerne behjelpelige med både montering og demontering.

Planlegging

Kundene våre er veldig varierte. Vi levere til festivaler, løp, bryllup, bursdager, byggeplasser og en rekke andre sammenkomster. Hva kundene våre trenger varierer like mye som kundene selv.

Fortell oss om din plan så sørger vi for at du har det du trenger. Dersom du har bestilt stoler, dekketøy og alt som er til 40 personer og dere blir noen flere i siste liten så er det ingen problem å endre bestillingen din. Vi er også fleksible på tidspunkt for levering og henting av produktene du leier.

Trenger du noe til arbeidsplassen? Les mer om befaring og hva vi leverer til entreprenører her.

Befaring