Vi på FOMO er særdeles godt fornøyde med samarbeidet vi har med PS Selskapsutleie. Tilgjengelige og kjappe på ballen med leveranse av forespurte løsninger og bidrar også aktivt med innspill og forslag til hvordan vi kan gjøre event- og konferanse gjennomføringen enda mer effektiv, gøy og sømløs.

Anbefales på det varmeste.

Funky Fomo AS

Rudi Clausen Chairman
Jeg bruker alltid PS-Selskapsutleie når jeg skal arrangere noe, enten det er på jobb eller privat hjemme.

Servicen er storartet, raske tilbakemeldinger og kreative løsninger.

PS-Selskapsutleie er like gode på store arrangement som små. Har et stort spekter av telt, bord, stoler, barer, dekketøy og mye mer.

For en gjeng og for en service

Lena Håkull
Topp Arrangement er et av regionens ledende eventbyråer som skaper møteplasser for små og større begivenheter innen show, event, konferanse og artistformidling.

Vi har benyttet PS Selskapsutleie som fast samarbeidspartner gjennom mange år og de er en av våre viktigste leverandører når vi produserer totalleveranser av arrangement for våre kunder. Gjennom året booker vi utstyr til en rekke events hvor vi trenger alt fra telt, bord, stol, duker osv. Produktene har god kvalitet og servicen blant de ansatte står utmerket.

Topp Arrangement anbefaler PS Selskapsutleie på det varmeste.

Kristian Ugelstad Topp Arrangement
Randaberg Kommune

PS leverer både før, under og etter arrangement!
De er ryddige mht. avtaler, og ordner raskt opp dersom det skulle være noe (noe det sjelden er!). Kundeservicen er på topp, og trenger en råd i forkant er det lett å få svar.

På Vistnestunet har vi i mange år brukt telt fra PS til kafeen.

Reidun Irene Bjordal
Kulturkonsulent, Vistnestunet museumsgård

Reidun Irene Bjordal Vistnestunet