Artikler / Nyttig informasjon, Generell info, Inspirasjon

Arranger konfirmasjon hjemme

Få plass til alle

Endelig konfirmasjon og en sjelden mulighet til å samle hele slekten på samme sted. Er du usikker på om alle tanter, onkler, kusiner, fettere og besteforeldre får plass i stua, så kan løsningen være et selskapstelt som kan monteres opp utendørs. Da kan dere velge om dere vil holde festen i egen hage, på terrassen eller et helt annet sted. Uansett hvor mange dere er og hvor dere ønsker å avholde festen, har vi selskapstelt i flere størrelser og fasonger.

Skreddersy løsningen selv

Hos PS Selskapsutleie kan du leie det meste du behøver til konfirmasjonsfesten. Ønsker du kun å leie telt, og har bord, stoler og dekketøy selv, eller ønsker du at vi leverer totalpakken? Vi har et stort utvalg bord, stoler, belysning, duker, dekketøy og serveringsartikler, så her velger du selv det du liker best. Leier du dekketøy og duker fra oss, så vasker vi det for deg etterpå – enklere blir det ikke!

For å bestille, kan du sette sammen ønsket pakke i vår nettbutikk, eller ta en telefon til vårt hyggelige salgsteam: 920 42 134

Gode grunner til å leie selskapstelt, møbler og dekketøy til konfirmasjonen

  • Størrelsen på teltet kan tilpasses etter hvor mange som kommer
  • Solid beskyttelse fra dårlig vær og vind
  • Dere kan ha feiringen akkurat hvor dere vil
  • Dere kan skape et helt unikt lokale etter konfirmantens ønsker
  • Lei (ekstra) dekketøy istedenfor å kjøpe nytt – vi tar oppvasken!
  • Dukene kommer ferdig presset fra renseriet og du kan levere dem skitne tilbake. Her har vi duker som passer til alle våre bord.
  • Lei flotte, stilrene møbler etter dine ønsker

Beskyttelse fra vær og vind

Uansett om du avholder konfirmasjonen på høsten eller våren, kan været fort bli en bekymringsfaktor. Og er det en ting man ikke trenger i ellers stressende planlegging, så er det flere bekymringer. Så hvorfor ikke bare leie et selskapstelt og på den måten slippe å bekymre seg for hvordan været blir? Vi kan montere gulv i teltet slik at ingen høye hæler siger ned i plenen. Et selskapstelt vil sikre at alle gjester holder seg varme og tørre under hele feiringen, uansett vær. Og skulle været bli fint, kan man fjerne veggene på teltet så du får følelsen av å være utendørs, selv med tak over hodet. Vi anbefaler varmeovner i våre telt. Her har vi ulike alternativer som pyramidefakler, varmelamper eller portable gassvarmere.

Befaring, montering og demontering

PS Selskapsutleie kommer gjerne på befaring for å bistå med å finne riktig størrelse på telt, legge en plan for plassering, og for å se om dere har alt dere behøver til å gjennomføre feiringen. Er underlaget ujevnt eller skråner kan vi bygge opp under teltet. Vi har lang erfaring med å levere produkter til feiringer og festligheter, og finner alltid en løsning slik at du får et vellykket arrangement. På en befaring vil vi kunne hjelpe til med å kartlegge hva du trenger og hva som må tas hensyn til. Dersom det er ønskelig så leverer, monterer og demonterer vi teltet og utstyret for deg. Da kan du ha fokus på alt det andre som skal planlegges og arrangeres til feiringen. Dersom vi tar monteringen for deg, setter vi opp teltet i god tid før selve arrangementet så dere får nok av tid til å pynte og dekorere som dere vil. Ønsker du å hente, montere og demontere telt og utstyr selv, er det selvfølgelig også mulig.

Arranger konfirmasjon hjemme

Har du husket alt?

Vi hjelper deg gjerne med å finne alt du trenger til den store dagen. Du kan også se gjennom vår nettbutikk og sende oss en bestilling.