Artikler / Nyttig informasjon

Arbeidstelt

Effektiviser prosjektet med arbeidstelt

PS Selskapsutleie tilbyr både utleie og salg av arbeidstelt fra 4,5-12,5 meter. Det er opp til deg om du vil montere teltet selv eller overlate montering og demontering til oss. Leietiden bestemmer du selv og dersom prosjektet tar lenger tid en først antatt er det enkelt å justere leieperioden. Arbeidsteltene er levert av norges største hall- og teltleverandør O.B. Wiik AS. Les videre for å se bruksområdene og fordelene med arbeidstelt.

Ikke la været sette en stopper

Været er ofte en usikkerhetsfaktor når du skal i gang med et prosjekt utendørs. Tøffe værforhold kan ha stor innvirkning på arbeidstempoet utendørs, og i enkelte typer vær kan det være umulig å i det hele tatt utføre arbeidet. Været kan med andre ord forårsake store forsinkelser på et helt prosjekt, noe som fort kan bli en kostbar affære. Med et arbeidstelt fra PS-selskapsutleie kan man jobbe uforstyrret fra vær og vind, noe som gjør at man kan arbeide under alle typer forhold. Dette gjør arbeidet mer forutsigbart og det blir lettere å overholde tidsfrister. Arbeidsteltet gjør det mulig å jobbe i umiddelbar nærhet til der en skal bruke eller teste produktene, istedenfor å bruke tid og ressurser på å frakte produkter, verktøy og materialer fra et lokale som ligger langt unna.

Arbeidstelt

Bruksområder

Siden arbeidsteltet beskytter godt mot vær og vind, kan det være med på å eliminere skader som kan oppstå på både mennesker og materialer ved utendørs arbeid. Et arbeidstelt er derfor gunstig for en rekke ulike formål og bruksområder som for eksempel:

  • Oppbevaring av verktøy eller materialer
  • Støperiarbeid
  • Båtopplag
  • Alle former for arbeid som krever et tørt miljø

Arbeidsteltet kan også bidra til å skjerme nabolaget og nærliggende områder for arbeidet og den tilhørende støyen.
Et arbeidstelt kan brukes til alle bruksområder hvor du ønsker å arbeide uforstyrret for vær og vind!

Arbeidstelt

Fleksibel leieperiode

Prosjekter kan variere i lengde og omfang, men leier du arbeidstelt fra oss i PS-Selskapsutleie, kan du selvsagt velge leietiden selv – enten om det er snakk om noen uker eller flere måneder. Du slipper en investering og betaler kun for perioden du trenger det. Vi har arbeidstelt i mange ulike størrelser alt etter hva du har behov for. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov.

Vi leverer, monterer og demonterer

Vi i PS-selskapsutleie hjelper til med å levere, montere og demontere arbeidsteltet. På den måten kan du legge fokuset ditt over på dine arbeidsoppgaver ved selve prosjektet. Arbeidsteltet kan monteres der det er behov for det, enten det er i høyden, på bakken eller i mer utsatte miljøer. Teltene er solide og forankres med jordspyd, lodd eller ekspansjons-bolter. Dette gjør teltet sikkert og motstandsdyktig for vær og vind, så du med trygghet kan ønske medarbeidere velkommen til en arbeidsplass der høy sikkerhet er en selvfølge.

Størrelse på arbeidstelt

Ta gjerne kontakt om ditt prosjekt for veiledning ved valg av telt. Vi kommer også på befaring.

Arbeidstelt har bredder på: 4,5m, 6,5m, 8,5m, 10,5m og 12,5m.

Takseksjonene er 3 meter og kan bygges så langt man vil.

Vegghøyde: 2,5 eller 3,5m på bredder 8,5m og 10,5m og 12,5m.

For å se tekniske mål på de ulike telstørrelsene kan du klikke inn på linken her og velge “modeller”. Da har du full oversikt over teltets dimensjoner.

Jordspyd, lodd eller ekspansjons-bolter sikrer at teltet står støtt.

Arbeidstelt