Montering og demontering

Ved å leie hos oss får du mange valgmuligheter. Du kan hente produktet og montere det selv, eller overlate det til oss. Våre montører kan komme til dere og levere og montere produktet et tidspunkt som passer for dere. Når arrangementet er ferdig, kan vi demontere det og kjøre tilbake med det. Enklere blir det ikke.

Montering
Montering

Du kan montere selv eller overlate jobben til våre dyktige montører.

Våre montører

Mange lurer på om montørene som kommer snakker norsk. Vi har både norske og europeiske montører. Alle snakker engelsk. Våre montører står på gjennom sesongene som noen helter. Til tross mange tunge løft, og vårt ustabile vestlandsvær sitter smilet løst og ingenting gjør oss mer stolt enn å se eventene ta form og våre telt pyntet til fest.

Montørene våre står klare til å monter telt, scener, lyd, lys, hoppeslott eller hva du måtte ønske.

Monter telt selv og spar penger

PS-Selskapsutleie gir deg 40% rabatt dersom du henter, monterer og leverer teltet selv. De kundene som gjør store deler av jobben selv, betaler mindre for leie av telt. Dersom du bor langt utenfor Stavanger kan du spare mye på å hente og montere teltene selv. Vi sparer tid, du sparer penger.

Montere telt

Montering av telt kan by på noen utfordringer dersom du aldri har gjort det før. Du må også ta hensyn til underlaget. Vi monterer gjerne teltet for deg og kan legge gulv i teltet om ønskelig. Dersom du ønsker telt et sted det er helling eller ujevnt underlag har vi løsninger for det også.

Se hvordan du kan ha telt selv i en ujevn hage her.

Montering
Montering

Bryllup

Planlegger du et vakkert bryllup utendørs? Vi kommer gjerne på befaring der du ønsker å feire den store dagen. Da går vi sammen gjennom planen deres for å se om alt er tatt hensyn til. Vi har levert til utallige bryllup opp gjennom årene og gjør det vi kan for at både brudepar og gjester skal få en fantastisk dag. Vi har samlet våre gode råd om utendørsbryllup her.

Kontakt oss dersom du har spørsmål om montering.